30/4 - 2/5 2021 Hardangerfjorden

Eidfjord - Bekkjarvik

Invitasjonen

VELKOMMEN TIL VÅRENS BRIG TUR I HARDANGERFJORDEN. 

Lengde 183 km - maks dybde 860 m www.hardangerfjord.com

Oslo - Eidfjord kjøretid med bil 4 t 28 min (314 km)

Eidfjord - Bekkjarvika med båt ca 90 nm, en vei.

30 april 2021 

kl 12:00-20:00. Eidfjord Båtlag tlf 99295261. Sjøsetting og klargjøring av båten.

For de som kommer tidlig på fredagen blir det liten lunch båttur. 

Kl 14:00. Lunch på Den Grøne Kafe - Ulvik

Overnatting Fjell og Fjord Hotel. www.eidfjordhotel.no/ 

Det er reservert 10 rom ref: BRIG Hankø Marina, ring Tone nå på tlf 97198298 

1 Mai 2021 

kl 10:00. Avreise fra Eidfjord Båtlag

kl 12:30-14:30. Lunch. Hvor finner vi ut senere.

kl 16:00. Bekkjarvika Gjestehavn, kåret til årets gjestehavn i 2007 og 2015.

https://www.bekkjarvikgjestgiveri.no/bekkjarvik-gjestehavn/

Overnatting Bekkjarvik Gjestgiveri. www.bekkjarvikgjestgiveri.no

Det er reservert 10 rom ref: BRIG Hankø Marina, på tlf 55084240 

Historisk hotell fra 1600 tallet. Les mer her:

www.dehistoriske.no/destinasjoner/bergen-og-omegn/hoteller/bekkjarvik-gjestgiveri/

Kl 19:00. Felles middag. Felles langbord er bestilt.

www.bekkjarvikgjestgiveri.no/restaurant/

Kokkene her er også Verdensmestere i kokkekunst gjentatte ganger.

2 Mai 2021

kl 11:00. Avreise fra Bekkjarvika Gjestehavn

kl 13:30-14:30. Lunch. Hvor finner vi ut senere.

kl 16:00. Ankomst Eidfjord Båtlag

FILM OG BILDER FRA TUREN:

Fint hvis alle som har GoPro, Drone, etc tar med dette. Så lager vi noe rå filmer av turen. Hvis noen kan ta ansvar å få samlet dette på en felles server etter endt tur, blir dette mye fine minner!

VIKTIG INFO: 

  • Kun hyggelige og glade mennesker er invitert til å delta!!!
  • Arrangementet koster ikke noe å delta på. Alle betaler hver for seg på hoteller og middager osv.
  • Fint hvis alle sørger for at båtmotor, tilhengeren og trekkbilen er god stand til å gjennomføre turen på land og vann. 
  • Sørg for at båten med drivstoff, sikkerhetsutstyr, bekledning osv er klart
  • Hyggelig og viktig at alle navigatører gjør seg litt kjent med kjøreturen.
  • Dette er en tur for familie og venner. 

Vi legger opp til å ligge rundt 30-35 knop, hvis været tillater dette. 

  • Det vil også bli laget BRIG Explore deltager merker for denne turen. 

Oppdateringer og nyheter: LES HER

1/2-2021: Skal vi utvide turen med overnatting fra søndag til mandag 3/5-2021???

Jeg har fått en super tur rute fra de lokale RIG guidene, gjennom fjord og fjell som vi bør ta med.

21/1-21. Menyen våre er valgt.

Vi starter før middagen med en Hardanger cider smaking med tilhørende forklaring.

3 retters meny:

_______________________________
Skalldyrrisotto med kamskjell
Allergen: skalldyr, melk

Ytrefilet av Norsk kalv - Vårrull med sopp, smørdampet grønnsaker, hasselbackpotet og peppersaus.
Allergen: Melk, hvete

Tilslørte hardangerpiker - Plommer frå Hardanger, krem og sprø crunch.

Allergen: Melk, hvete

12/1-21: Mail fra Eidfjord Fjell & Fjord Hotel

Sutalaust & Kjekt på Eidfjord Fjell & Fjord Hotel!

Vårtur til Eidfjord

30.04 – 01.05 2021 

Ordrenr. 29132

 

Hei hei og godt nytt år 

Håper alt er bra.

Da kommer det litt mer informasjon som jeg lovet.

De er hjertelig velkommen til oss.
Det er vanskelig å se i fremtiden, men vi håper det blir tur på dere.

For at dere skal få en god opplevelse her hos oss får vi holde kontakten.

Det som er viktig er hva dere ønsker å spise, når dere vil spise,

Antall personer og antall rom. Trenger også å vite om det er noen allergier.

Antall personer: 20 pers?

Antall rom – her får vi ta en prat når du vet hvor mangen dere blir?
Enkeltrom:        
Dobbeltrom:

OVERNATTING

Vi har 28 rom, halvparten har fjordutsikt og halvparten har utsikt
mot de majestetiske fjella. Dessverre er ingen av våre rom spesielt
godt egnet til handicap. Vi fordeler rom etter behov,
Garantert romtype koster 150,- (ved kapasitet). Oppgi dette ved bestilling.

Priser overnatting: (pris gjelder ved minimum 20 personer)

2 personer i dobbeltrom inkl frokost:     1795,-

1 person i enkeltrom inkl frokost:                            1195,-

 

PS – COVID – 19. 

Nå er alt usikkert og vi vet ikke helt hvordan verden er i morgen.

Ordren er lagt inn. Vi får snakkes når det nærmer seg.

Avbestilling gratis 14 dager før ankomstdag.

Avbestilling etter dette tar vi 500,- per rom som gebyr.

Vi følger hele tiden de restriksjoner som blir gitt og
må være fleksible i gjennomføringen av grupper. Samtidig må personalet vårt være fleksible.

Når det nærmer seg og vi vet mer hvordan situasjonen er avtaler vi hvordan både middag og frokost gjennomføres. Forhåpentligvis normalt.

 

Forslag til middag på ankomstdagen. Her må dere velge lik meny til hele gruppen.

Pris per person på 3 retters meny 645,-

Pris per person 2 retters meny 545,-

 

3 retters meny forslag:

_______________________________
Skalldyrrisotto med kamskjell
Allergen: skalldyr, melk

Ytrefilet av Norsk kalv - Vårrull med sopp, smørdampet grønnsaker, hasselbackpotet og peppersaus.
Allergen: Melk, hvete

Klassisk Crème Bruleè - Med lokal sjokolade fra Fjåk og friske bær.
Allergen: Melk, egg

______________________________

Gratinert chevre frå Haukeli - Rugbrød, syltede pærer og honning- og valnøttvinagrette

Allergen: melk, valnøtter

Ovnsbakt torskerygg - Grønn ertepure, sennepssaus og saltbakte poteter.

Allergen: Fisk, melk,

Gateau Marcel - Sjokolademoussekake med lokal jordbærsorbet frå Dolche Vidda

Allergen: Melk, egg, (glutenfri)

____________________________________

Ørrettartar - Frisk bladsalat, kvitløkssmuler og urtedressing

Allergen: Fisk, hvete, melk

Økologisk kylling frå Homlagarden - Risotto, sesongens grønsaker og parmesanchips

Allergen: Melk,

‘’Snickers’’ - Salt peanøttis, peanøttbunn og sjokoladesaus

Allergen: Melk, peanøtter, egg

2 retters meny pris per person 545,-

Ovnsbakt torsk - Grønn ertepure, sennepssaus og saltbakte poteter

Allergen: Fisk, Melk

Klassisk Cremè Bruleè - Med lokal sjokolade fra Fjåk og friske bær.

Allergen: Melk, egg

________________________________

 

Kylling fra Homlagarden - Risotto, bakte grønsaker og parmesanchips

Allergen: Melk

Eplekake - Vaniljesaus og kardemommeis frå Dolche Vidda

Allergen: Melk, hvete, egg

________________________________

Lammepølse frå Thulefjord - Bakte grønsaker, soppsaus og potetstappe.

Allergen: Melk,

Tilslørte hardangerpiker - Plommer frå Hardanger, krem og sprø crunch.

Allergen: Melk, hvete

 

 

Ha ein fin dag!

Hos oss skal det være «Sutalaust & Kjekt»

 

Beste helsing/Best Regards

Tone Lægreid

Bookingansvarlig

Eidfjord Fjell & Fjord Hotel

Tlf: +47 53 66 52 64

www.eidfjordhotel.no